Zašto odabrati Laguna bend?

Zato što iza sebe imamo dugogodišnje iskustvo i mnogo zadovoljnih mladenaca.Zato što nam je prioritet da na svakom nastupu napravimo atmosferu za pamćenje i da svaki gost bude oduševljen profesionalizmom, kvalitetom i pozitivnom energijom benda,zbog toga imamo toliko puno preporuka.

Koliko članova ima Laguna na svadbama?

Pored osnovne postavke od pet članova,bend možete po želji angažovati u proširenom sastavu (violina,harmonika,saksofon).

Koliko sati svira bend?

Bend svira od 8-9 sati (toliko u principu traju sve gradske svadbe). Naravno, nećemo prekinuti svirku dokle god je veselo i ima dovoljno ljudi da ima smisla svirati.Sve preko 9 sati se naknadno dogovaramo sa vama.

Da li pravite pauzu?

Pauzu pravimo uglavnom samo jednu a to je za vreme slikanja i čestitanja ili eventualno za vreme ručka u dogovoru sa vama ili po ličnoj proceni.Pauze su kratke i za to vreme puštamo muziku.

Kako se bend oblači?

Na forotgrafijama možete videti kako se bend oblači.Elegantno i kulturno,uskladjene boje ili jednake košulje.

Da li bend svira pesme van repertoara?

Na našoj stranici "repertoar" vam predstavljamo sve pesme koje sviramo sortirane pregledno po žanrovima, te vam savetujemo da ga dobro pregledate i proučite.Ukoliko želite neku pesmu van repertoara za ples molimo vas da nam to javite ranije da bismo imali vremena da je naučimo.Ukoliko želite možemo vam poslati kraću verziju repertoara sa izdvojenim pesmama koje sviramo na skoro svakoj svadbi.

Koliko košta vaš nastup?

Cena zavisi od mnogo faktora kao što su datum, da li se angažuje osnovna postava benda od pet članova ili proširen sastav, gde je svadba, itd., što samim tim ukazuje da i cena varira. Pozovite nas ili nas kontaktirajte putem mejlai mi ćemo Vam dati dobru ponudu.